Nůž - Nesbo, Jo (FLEET, 2019)
Harry Hole balancuje nad propastí. Už mnohokrát se probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a z předchozího večera si nepamatuje vůbec nic