Ve službách krále - Knapman, Timothy (Dobrodružná historie (Rebo, 2019)
Tato knížka přenese malého čtenáře do středověké Anglie, kde se stane jedním z králových rytířů. Napínavý příběh čtenáře rychle vtáhne do děje. Podaří se mu pomocí znalostí z historie a bystré mysli zvítězit v turnaji, zachránit krále a dobýt hrad? Jestli někdy zaváhá, nevadí, příběh ho přivede zpátky tam, kam bude třeba