Penny a sedm bílých tlapek- Tulení mládě Ronny. - Brezina, Thomas (Penny a sedm bílých tlapek, 2001)
Penny odjíždí se svými psy k babičce a dědečkovi do Norska, kde ji čeká další dobrodružství. Tentokrát se musí postarat o opuštěné tulení mládě a vymyslet plán na záchranu ostatních tuleňů, kterým hrozí hromadné vybíjení.