Námluvy se zločinem - Beran, Ladislav (Původní česká detektivka, 2017)
O tom, že každé námluvy nemusí skončit dobře, a námluvy se zločinem už vůbec ne, vypráví nový soubor devatenácti krimi povídek emeritního komisaře kriminální služby Ladislava Berana. Povídky slibují napětí, humor i člověčinu, které jsou pro tohoto autora typické