Vlak do zázračných světů. - Bell, P. G. (Egmont, 2019)
Když uprostřed noci zastaví v obýváku jednoho spícího domu kouzelný expres, jedenáctiletá Suzy naskočí na palubu a vyrazí za dobrodružstvím. Neobyčejný vlak řídí trollí doručovací služba, která dodává zásilky do všech koutů Unie Zázračných světů. Suzy je okamžitě jmenována poštovní agentkou a svou první zásilku musí doručit nejobávanější čarodějnici Unie, lady Soumračnici. V balíčku se navíc skrývá něco, co rozhodne o osudu Zázračných světů