Spiknutí proti Hitlerovi - Orbach, Dani (CPress, 2019)
Adolf Hitler se v roce 1933 stal německým kancléřem. O rok později byly všechny strany s výjimkou nacistů postaveny mimo zákon, svoboda tisku byla jen vzpomínkou a Hitlerova dominance se zdála být kompletní. Přesto se našli stateční lidé, kteří se s novou tyranií nesmířili a bojovali proti ní všemi možnými prostředky. Tato publikace jedinečným a čtivým způsobem mapuje historii německého odboje od roku 1933 až po operaci Valkýra od osamělého vlka Georga Elsera až po spiklenecké kruhy v řadách wehrmachtu