Evropa, náš domov : hledání evropské duše ve skalách, mezi stromy i lidmi - Cílek, Václav (Albatros, 2018)
Víte, jak se vyvíjela Evropa od nejstarších dob, jak žili Evropané v průběhu času a co měnilo jejich život? Seznamte se s historií Evropy z pohledu geologa, bioložky a filozofa..