Prasátko na útěku - Závadová, Kateřina (První čtení (Albatros, 2018)
Prasátko si spokojeně žilo na malém statku. Jednoho dne se statkářka pustila do velkého úklidu, a co se nestalo! Vyčistila dvorek a zbavila se i bahnitého rybníčku, v kterém si prasátko lebedilo. Prasátko se rozzlobilo a uteklo..