Hraničářův učeň. - Flanagan, John (Fantasy (Egmont, 2014)
Čtvrtá kniha fantasy série příběhů o Willovi a jeho přátelích z hradu Redmontu. Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci. Will se vydává za nimi, ale proti šesti ostříleným bojovníkům má jen mizivou naději