Dívka z Brooklynu - Musso, Guillaume (Motto, 2019)
Anna byla žena mého života. Za tři týdny jsme se měli brát. Samozřejmě že bych ji miloval bez ohledu na to, co udělala. Alespoň jsem si to myslel, než jsem viděl tu fotografii. "To jsem provedla já," řekla mi. V tu chvíli mi bylo jasné, že se můj svět otřásl v základech. Nedokázal jsem myslet jasně. Jednoduše jsem se sebral a odešel. A pak už bylo příliš pozdě - Anna zmizela