O kněžně Libuši a jiné české pověsti - Niklíčková, Alexandra (Sun, 2015)
Vydejte se s námi do časů, kdy praotec Čech poprvé stanul na hoře Říp, kdy kněžna Libuše vyřkla svá první proroctví a kdy se tvořily dějiny. Přečtěte si legendy a mýty psané jazykem srozumitelným dnešním dětem, a přitom uchovávajícím tajemství dávných věků