Toulavá kamera. - Toušlová, Iveta (Freytag & Berndt : Česká televize, 2019)
Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera. Najdete zde tipy na výlety po celé České republice a můžete objevit řadu nových a nepoznaných míst nejen pěšky, ale i na kole. 28. pokračování oblíbené ediční řady obsahuje padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi. Kniha vznikla ve spolupráci nakladatelství freytag & berndt a České televize