Volný pád : její život se zvrhl ve volný pád : komu může věřit ? - Barry, Jessica (Domino, 2019)
To, že Allison přežila pád dvoumístného letadla, ještě neznamená, že si zachránila život. Je sama uprostřed coloradských hor, odkázána jen na pár věcí, které sesbírala na místě havárie. Od nejbližší civilizace ji dělí mnoho dní chůze. A navíc v ní stále vzrůstá podezření, že je jí někdo v patách. Na opačné straně země se Allisonina matka dozvídá, že její dcera byla na palubě zříceného letadla. Je pohřešovaná, pravděpodobně mrtvá. Matka však odmítá tomuto tvrzení uvěřit, dokud jí někdo nepředloží pádný důkaz. Ponořena do hlubokého smutku začíná pátrat na vlastní pěst