Rekonstrukce - Hanišová, Viktorie (Host, 2019)
Eliščina matka zabila jejího mladšího bratra a pak sama sebe, Eliška proto od deseti let vyrůstá u samotářské tety a nikoho nezajímá. Co se vlastně stalo? Proč to matka udělala? A proč ji nevzala taky s sebou..