Vím, že tě chci - Maskame, Estelle (Albatros Media a.s., 2019)
Nový pohled na příběh Tylera a Eden, díky němuž konečně poznáte, kým ten sebestředný, vzteklý a nešťastný kluk ze slavné DIMILY trilogie ve skutečnosti je. Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde. Uvnitř je však naprostá troska. To se ale nikdy nikdo nesmí dozvědět. Pak se v jeho životě objeví Eden. Je upřímná, všímavá a taky svůdná. Mnohem víc, než by nevlastní sestra měla být. Dokáže prokouknout jeho drsnou fasádu a vidět za ní jeho druhé, pečlivě skrývané já: malého kluka, který dlouhé roky snášel rány svého násilnického otce a nikdy se neozval. Jeho tvrdá skořápka však začíná mít v její přítomnosti trhliny. Nový pohled na příběh Tylera a Eden, díky němuž konečně poznáte, kým ten sebestředný, vzteklý a nešťastný kluk ze slavné DIMILY trilogie ve skutečnosti je