Havran Nezbeda: Všechno je moje! - Moost, Nele (Fragment, 2016)
Knížka ze série Havran Nezbeda. Malý ptačí hrdina touží po každém "pokladu", a tak vymýšlí spoustu triků, kterými se snaží obelstít své kamarády. Chce, aby mu všechno patřilo a s nikým se nemusel dělit. Naštěstí přijde na to, že lepší je hrát si spolu s ostatními zvířátky a hračky si navzájem půjčovat