Kylandovo vykoupení - Sheridan, Mia (Baronet, 2016)
Pátá kniha série Znamení lásky. Pro Tenleigh Falynovou je každý den v chudém hornickém městečku bojem o přežití. Jejím snem je ale získat vysokoškolské stipendium, které uděluje místní těžební společnost, a uniknout krutému životu. V horském městečku žije i Kyland Barrett, který neúnavně - navzdory hladu, osamělosti i nepřízni osudu - pracuje na tom, aby získal stipendium a konečně mohl z města plného bolesti odejít..