Dona Carla nikdo nezastaví - Scherz, Oliver (Portál, 2017)
Carlovi rodiče se rozešli. Tatínek se vrátil zpátky do své italské vlasti, ale slíbil synkovi, že ho bude často navštěvovat. Když během půl roku nepřijede ani jednou, rozhodne se Carlo, že se za ním vydá sám. Ale jak se dostane jedenáctiletý kluk úplně sám z Německa až do sicilského Palerma?