Anna & Elsa. - David, Erica (Disney.. Ledové království, 2018)
V Arendellském paláci se začaly objevovat květiny, dárky a roztomilé vzkazy. Jak se zdá, královna Elsa má tajného ctitele. Olaf je nadšený - láska je pro něj neodolatelně zajímavá. Kdo je oním tajemným ctitelem? Anna s Elsou se pouštějí do pátrání a. dobrodružství může začít!