Zastavte mámu Terezu aneb Kašlu na muže! - Rácz, Zsuzsa (Motto ve společnosti Albatros Media a.s., 2018)
Znáte to, dvacítka daleko a třicítka stále blíž, spolužáci z vysoké budují kariéry, kamarádky si pořizují děti, a některé i manžely, a všechny drbny z okolí se vyptávají, kdy bude svatba. Katka se odstěhovala od přítele a intenzivně a neúspěšně se věnuje hledání práce, takže už je z ní zkušená vymetačka pohovorů. A stále nenachází toho pravého, i když by ji rozhodně nikdo nemohl obvinit, že se nesnaží a nehledá. Deník maďarské Bridget Jonesové