Temné vody. - Paul, Fiona (Egmont, 2015)
Cass a Luca jsou na útěku před zákonem a Řádem věčné růže. Když se rozdělí, aby získali jediný důkaz, který je může zachránit, jejich životy i láska jsou rozervány na kusy nenávistnými přáteli a vražednými nepřáteli. Když se Cass ocitne v osidlech zvrhlého plánu Řádu, znovu přichází Falco jako její jediná naděje na svobodu. Ukáže se však, že Luca má svůj vlastní šokující plán. V napínavém závěru trilogie Temné vody se Cass musí postavit Řádu a jednou provždy rozhodnout o svém osudu. Kdo poletí vedle ní, až konečně najde křídla?