Můj život, moje rodina a Meryl Streepová - March, Mia (Motto, 2013)
Tři ženy, které si nikdy nebyly moc blízké - dvě sestry a jejich sestřenice, s níž vyrůstaly poté, co jim do života zasáhla tragédie, nacházejí nečekané štěstí tím nejnečekanějším způsobem: společným sledováním filmů s Meryl Streepovou. Když matka a teta v jedné osobě všechny tři svolá do svého penzionu na pobřeží Maine, aby jim něco důležitého oznámila, ani jedna z nich netuší, že setkání po letech nakonec přinese spoustu překvapivých a upřímných rozhovorů o filmech jako Vzpomínky na Afriku a Mamma Mia!, a ony nejen díky nim zjistí, kdo doopravdy jsou a co doopravdy chtějí. Mia March s vřelostí, hloubkou a nezaujatostí obratně proniká do životů tří velmi rozdílných žen, z nichž každá čelí svým vlastním výzvám a má svá tajemství