Miluj mě navždy - Gillerová, Katarína (Román (Motto, 2019)
Odhalí Ema pravou příčinu Markovy smrti, své první lásky? A co se skrývá za mlčením ostatních? Ema se na plese nečekaně setká s Markem, který byl její velkou láskou. Nyní je Ema šťastně vdaná a čeká dítě. Jenže setkání s Markem vyplaví na povrch city, o nichž se domnívala, že je dávno pohřbila. Vyptává se Marka na jeho rodinu, ale ten se odpovědím vyhýbá. Druhý den se zděšená Ema dozví, že Marko spáchal v noci sebevraždu