Jak Tukoni zachránili strom - Bula, Oksana (Host, 2019)
Podívej na toho tukoně s žaludovým batůžkem na zádech! To je Tuláček. Tuláček ze všeho nejraději tráví čas s přáteli. Jako ostatně všichni tukoni. Zrovna dnes si chtěl dát čaj se svým nejlepším kamarádem stromem. Jenže v noci byla veliká bouřka a jeho příteli se něco stalo...