Návrat čarodějnice. - Brackston, Paula (Knihy Omega, 2019)
Po pěti letech v Summerlands se Gideon opět dostal na svobodu. Elizabeth ví, že půjde rovnou za Tegan a že musí dívku, kterou bere jako svou vlastní dceru, chránit. V době od dramatické noci v lese Batchcombe, Tegan procestovala celý svět, učila se od jiných čarodějnic a už není jen trapný teenager a čarodějnický učeň jako dřív. Nicméně, její schopnosti rozhodně nestačí na mistrovství a moc Gideona. Najde Elizabeth Tegan? Budou schopny porazit svou Nemesis jednou provždy? Napříč časem čarodějnice sleduje čaroděje. Tři mistři magie spřádají nový příběh, který ovšem někdo z nich nepřežije