Projekt potomek - Simsion, Graeme C. (Fortuna Libri, 2015)
ZDRAVÍM. Jmenuji se Don Tillman. Je mi čtyřicet jedna let. Deset měsíců a deset dní jsem ženatý s nejdokonalejší ženou na světě Rosií Jarmanovou. Manželství dodalo mému životu významnou komplexnost. Když jsme se přestěhovali do New Yorku, Rosie si přivezla tři kufry maximální velikosti. Opustili jsme Standardizovaný stravovací systém a dohodli se, že sex se nebude plánovat předem. Pak mi Rosie oznámila, že "máme co oslavovat", a přede mnou stál úkol mnohem závažnější, než byl ten najít si partnerku. Pokusil jsem se řídit podle konvenčních protokolů a hledal rady u svých šesti přátel, své terapeutky a na internetu. Výsledkem byla síť klamu. A já se ocitl v nebezpečí odsouzení, deportace a profesionálního znemožnění. A ztráty Rosie. Navždycky