Příběhy ze sedla. - Gellersen, Ruth (Příběhy ze sedla, 2011)
Co je se Sindy, Verčiným poníkem? Stojí sklesle v rohu a nechce jíst. Že by sežral nějakou jedovatou rostlinu? Jenže Lenka má oči jen pro nového spolužáka a také Ema si myslí, že Verča přehání. Nevidí, že Sindy hrozí velké nebezpečí