Dárek za všechny prachy : román - Grezlová, Otilie K. (Klokan (Alpress, 2017)
Adam neopustí teplý pelíšek s cateringovou službou a dalšími vymoženosti. Řešením je oženit ho. I když on se ženám nevyhýbá, právě naopak: zlatovlasá Klára, černovlasá Luciana a další ženy k Adamovi patřily, jenomže pouze na dobu určitou. A rodiče? Ti mají svůj domek snů. Pak před Vánocemi dostanou dárek - novou sousedku