Pes baskervillský = The hound of the Baskervilles (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2016)
Dvojjazyčné (anglicko-české) vydání detektivního příběhu o záhadných úmrtích v temné oblasti blat a vřesovišť v Devonu v jihozápadní Anglii. Podaří se Sherlocku Holmesovi a doktoru Watsonovi odhalit pachatele?