Neříkej, že nemáme nic - Thien, Madeleine (Plus, 2019)
Jedenáctiletá Marie a její matka žijí poklidným životem, když se na prahu jejich vancouverského bytu objeví mladá žena Aj-ming, která uprchla z Číny po událostech na náměstí Nebeského klidu v roce 1989.