Justýnka a asistenční jednorožec - Maďarková, Kateřina (Albatros, 2017)
Akutní nedostatek fantazie - tak se jmenuje zvláštní Justýnčina diagnóza, na kterou jí doktor pžedepsal ještě zvláštnější léčbu: šest dní stráví s asistenčním jednorožcem Hubertem. Každým dnem naplněným jejich společným dobrodružstvím se svět kolem Justýnky zdá být zábavnější a barevnější.