Rychle a smyslně - Bromberg, Kristy (Jota, 2015)
Rylee Thomasová je se svým životem spokojená, i když srdce má obehnané vysokou zdí. Jednoho dne ale padne, a to doslova, do náruče Coltonu Donovanovi. Zničehonic ji zaplaví touha. Jenže někoho tak nadutého jako je Colton, amatérský automobilový závodník, podnikatel a profesionální lamač srdcí, snad ještě nepotkala. Ona mu naletět rozhodně nehodlá. Co když se ale za tím obřím egem ukrývá něco hlubšího? Jako by se pod tou tvrdou slupkou tísnila laskavost. Podlehne nakonec jeho kouzlu, nebo se jí podaří umlčet své vlastní pocity?