Nejvíc sexy chlap - James, Julia (Oldag, 2016)
Taylor Donovanová, chicagská právnička, která má za sebou mnoho úspěšných obhajob v případech sexuálního obtěžování, přijíždí do LA jako obhájkyně v dalším podobném případu. Váhavě souhlasí, když ji lamač ženských srdcí herec Jason Anrews požádá, aby mu pomohla s přípravou na roli v jedné divadelní hře z prostředí soudu. Pak spolu začínají pracovat a Jason se podle očekávání chová jako zkažený teenager, což Taylor značně rozčiluje. Jasona ale čím dál víc zajímá, jak Taylor nekompromisně trvá na profesionálním odstupu, a je Taylor stále víc okouzlen. Ta během času začíná chápat, že pod svou hollywoodskou slupkou - s odporným, žárlivým hercem Scottem Caseym jako příhodným protějškem - je Jason slušný člověk, ale nemůže se zbavit nedůvěry