Tady jsme doma : planeta Země pro úplné začátečníky - Jeffers, Oliver (Euromedia Group, 2018)
Knížka, kterou autor napsal během prvních dvou měsíců života svého syna, když "přemýšlel, co by tak měl do začátku vědět...", originálně a s humorem otvírá před dětskýma očima velká témata o tom, kam ve vesmíru patříme a jak se máme ke své planetě a k sobě navzájem chovat. Je to kniha o toleranci, zodpovědnosti a pokoře.