Mlčenlivé ženy - Fisher, Kerry (Euromedia Group, 2019)
Lara patří do rodiny Farinelliových už několik let. Kdo by ji viděl, jak vyprovází ráno manžela do práce, vždy pečlivě upravená a oddaná, mohl by jí závidět. Jenže Lara něco o svém muži ví. Něco, co by zničilo vše, co Massimo celá léta budoval: jeho kariéru, pověst i jejich vztah. Massimo má nad Larou moc, která ji v manželství drží jako ve vězení...