Meč a Koruna. začátek středověké trilogie - Ebert, Sabine (Euromedia Group, a. s. - Ikar, 2018)
Mistr mystifikace je úvod epické ságy, v níž nás autorka zavádí do pohnutých časů 12. století. Po smrti císaře Lothara v roce 1137 bojují Štaufové a Welfové o trůn, zatímco Askánci, Wettinové a jiné vlivné šlechtické rody se snaží udržet a rozšířit svá mocenská postavení..