Sedm dní spolu - Hornak, Francesca (Argo, 2018)
Vánoce. Čas rodinné pohody. nebo taky ne. Zvlášť když jste s celou svou rodinou v karanténě a nemůžete utéct. To pak vyjde najevo ledacos. A právě v takové situaci se ocitne ne tak docela standardní rodina Birchových, když se dcera Olivie, lékařka, vrátí ze zóny zasažené nebezpečným virem. Rodinní příslušníci z toho pochopitelně nadšení nejsou - a ona zase těžce nese, že bude muset strávit celých sedm dní s lidmi, kteří mají takové nedůležité a povrchní starosti. Jenže i oni mají svá tajemství, a zdaleka ne tak malicherná, jak se Olivii zprvu zdá. A jako by toho nebylo málo, jedno z těch tajemství nečekaně zazvoní u dveří!