Lední medvěd - Mann, Jindřich (Labyrint, 2017)
Tři krátké novely Jindřicha Manna o touze, zradě a nečekaných souvislostech. Neuvěřitelné příběhy se odehrávají v Praze, v rozděleném Berlíně, na karibském ostrově i v malé cínové kuličce - fantastickém "vozidle", o němž James Bond vždy snil, ale nikdy se ho nedočkal