Jak se navždy zbavit paniky, úzkosti a strachu - Bernhardt, Klaus (CPress, 2018)
Miliony lidí na světě trpí nějakým typem diagnostikované úzkostné poruchy a asi třetinu z nich trápí stále se vracející panické ataky. Tito lidé ze všeho nejvíc touží po tom, aby se mohli co nejrychleji vrátit do normálního života, do života beze strachu ze strachu. Klaus Bernhardt představuje nový způsob