Někdo blízký : první případ inspektora Fawleyho - Hunter, Cara (Host, 2018)
Když osmiletá Daisy Masonová zmizí během oslavy z domu, inspektor Adam Fawley dobře ví, že v devíti případech z deseti je pachatelem někdo blízký. A Daisyina rodina je přinejmenším zvláštní..