Trnitá řeč : příběhy, které vyprávěla půlnoc - Bardugo, Leigh (Fragment, 2018)
Přečtěte si příběhy o mluvících zvířatech a oživlých figurkách z perníku. V temných pohádkách je totiž možné úplně všechno. Za každým rohem číhá zrada, pomsta, obětování, ale i láska..