Továrna na vafle - Helinski, Roman (Plus, 2018)
V továrně na vafle vládne čilý ruch, vše běží v zajetých kolejích, vafle přijíždějí na páse a ženské je balí do krabic... Pak ale přichází narušitel! Arka Narovski - vysoký, charismatický, tajuplný