Dokonalá kořist - Fields, Helen (Plus, 2018)
Kriminální psychothriller, inspektor Luc Callanach vyšetřuje v Edinburghu sérii brutálních vražd, po městě se objevují podezřelá graffiti, kterými vrah oznamuje svou další oběť..