Půl krále. - Abercrombie, Joe (Laser, 2018)
Vlastní rodina ho zradila a nechala napospas smrti, ale princ Jarvi, nedobrovolný dědic rozděleného království, přísahal, že trůn, o který nikdy nestál, získá zpět. Nejprve však musí přežít kruté zacházení, okovy a hořké vody samotného Moře střepů - to vše jen s jednou zdravou rukou