Malíř Indie - Justlová, Ludmila (Cassandra, 1994)
Životní osudy Jaroslava Hněvkovského, pozoruhodného českého malíře 1. poloviny 20. století, jak je zachytila z vyprávění či zápisků a do knižní podoby zpracovala umělcova neteř