Do ložnic je vidět : detektivní příběhy Donalda Lama a Berty Coolové - Fair, A. A. (XYZ, 2008)
Detektivní román. Důmyslná zápletka, neúprosná logika, strhující dynamika děje i překvapující závěr. Zdá se, že šarmantní soukromý detektiv Donald Lam tentokrát na svou zálibu v krásných ženách s dokonalými tvary doplatil. Lucille Hartovou doprovodil do periferního motelu - a druhý den je zde nalezena mrtvá. Policie má podezření, že s její vraždou souvisí i sebevražda milenců, která se odehrála tutéž noc ve vedlejší chatě. Zdá se, že Donald Lam v tom pěkně lítá. O jeho nevině má chvílemi pochybnosti i jeho rázná společnice a šéfka Berta Coolová. Nebyl by to ale Donald Lam, aby si neporadil.