Svědek má zemřít : Případ inspektora Wexforda - Rendell, Ruth (Detektivka, 2007)
Případ inspektora Wexforda. Vrchní inspektor Wexford vyšetřuje spolu se svým týmem smrt řidiče náklaďáku, Charlieho Hattona, kterého někdo zavraždil po rozjařené rozlučce se svobodou jeho nejlepšího přítele Jacka. Charlie mu měl jít druhý den za svědka, ale nedorazil. Rozjede se pátrání, při němž se odhalí plno nečekaných stop a zvratů