O Popelce - Janovec, Ladislav (První čtení (Sun, 2016)
Přečtěte si romantické a kouzelné vyprávění o Popelce, jeden z nádherných příběhů klasických pohádek, určených pro malé čtenáře, kteří si chtějí užít čtení a krásné obrázky. Kniha je tištěna velkými písmeny, takže je vhodná i pro výuku čtení genetickou metodou