Dům s vypůjčeným výhledem - Leierová, Martina (Host, 2017)
První román novinářky Martiny Leierové v sobě spojuje dramatický příběh s detektivní zápletkou, psychologickou prózu o hledání sebe sama, stejně jako dobrodružné cestování po Japonsku a poznávání jeho kultury