Velká kniha českých pohádek - Šrut, Pavel, 1940-2018 (Pikola (Euromedia, 2017)
Soubor známých i méně známých českých pohádek se před vámi v celé své nádheře a rozmanitosti otevírá díky převyprávění Pavla Šruta a krásným ilustracím Evy Frantové